به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی؛

مسابقه دارت در جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد
به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی یک دوره مسابقه دارت، در جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار شد.
به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی؛

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، مدیر روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با اعلام این خبر افزود: هدف از برگزاری این مسابقه ایجاد فضای با نشاط و رقابت سالم بین کارکنان بود.

مریم خروشی با اعلام اینکه این مسابقه در دو بخش خواهران و برادران با حضور 35 نفر از اعضای این جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار شد، تصریح کرد: در بخش برادران، مهران محمدی، مقام اول، حسین زمانپور مقام دوم و علی اسفندیاری مقام شوم و در بخش خواهران مریم خروشی، پریسا رضاییو حمیده شهبازی با بالاترین امتیاز به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

وی برگزاری مسابقه تنیس روی میز را از دیگر برنامه‌های ورزشی جهاددانشگاهی اردبیل در ایام الله دهه فجر عنوان و خاطرنشان کرد: از منتخبان این مسابقات طی برنامه‌ای با اهدای لوح سپاس و جوایز تقدیر خواهد شد.

گفتنی است به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، 23 ویژه برنامه در جهاددانشگاهی استان اردبیل در حال اجر است و همچنین خدمات آموزشی، فرهنگی و درمانی این نهاد با تخفیف ویژه به مردم ارائه می شود.

کلید واژه ها: دارت چهل وچهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی