مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی مطرح کرد:

حضور جوانان نخبه در جهاددانشگاهی از امتیازات ویژه بدنه این نهاد انقلابی است

مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: حضور جوانان نخبه در جهاددانشگاهی از امتیازات ویژه بدنه این نهاد انقلابی است.
حضور جوانان نخبه در جهاددانشگاهی از امتیازات ویژه بدنه این نهاد انقلابی است

یونس پوربیرامی‌هیر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حضور جوانان نخبه در جهاددانشگاهی از امتیازات ویژه بدنه این نهاد انقلابی است، گفت: حضور این جوانان در بدنه این انقلابی قطعا موجبات رشد و توسعه کشور و بالطبع استان را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یکی از کارکنان جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل از دانشجویان ساعی و ممتاز دانشگاه محقق اردبیلی است، افزود: این دانشجو اخیرا به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب و همچنین برنده جایزه البرز(نتوبل ایرانی) شده است که این مهم باعث افتخار دانشگاه و جهاددانشگاهی است.

پوربیرامی‌هیر با تاکید بر حرکت هماهنگ دو مجموعه علمی و پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی و جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی همواره یاریگر این نهاد انقلابی در سطح استان بوده است.

کلید واژه ها: چهل وچهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی