راه اندازی ایستگاه نرمش صبحگاهی در جهاددانشگاهی استان اردبیل

۱۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۴ کد : ۷۳۹۶۳ عمومی فرهنگی تاپ خبر
همزمان با چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، ایستگاه نرمش صبحگاهی در جهاددانشگاه استان اردبیل راه اندازی شد .
راه اندازی ایستگاه نرمش صبحگاهی در جهاددانشگاهی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، همزمان با چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی جهادگران جهاددانشگاهی ایستگاه نرمش صبحگاهی روزانه را راه اندازی کردند.

هر روز قبل از شروع فعالیت کاری کلیه جهادگران واجد اردبیل در محل پارک شفا، نزدیک‌ترین پارک به ساختمان مرکزی واحد اردبیل به مدت نیم ساعت  نرمش صبحگاهی انجام می دهند.

با توجه به اینکه آمادگی جسمانی و فعالیت‌های ورزشی در محیط کار یکی از راه های تضمین شده برای افزایش سلامتی و بهره‌وری کارکنان است، این ورزش صبحگاهی با هدف فزایش بهره‌وری و کارایی، بهبود کار تیمی و روحیه‌ی همکاری، ایجاد تفکر استراتژیک، اعتماد به نفس بیشتر، کاهش هزینه‌های پزشکی، بهبود مهارت‌های ارتباطی و ... در واحد اردبیل اجرا می شود.

این برنامه نرمش صبحگاهی با هدف ارتقاء سلامت و نشاط و افزایش بهره وری و تقویت روحیه کار جمعی و فضای صمیمی در بین جهادگران انجام می شود . و همچنین تقویت ورزش همگانی در محیط اجتماعی پیرامون جهاددانشگاهی و فرهنگ تلاش و نشاط از اهداف دیگر این برنامه است .

کلید واژه ها: نرمش صبحگاهی جهاددانشگاهی استان اردبیل جهادگران