فرماندار مشکین شهر از روند برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش بازدید کرد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۴ کد : ۷۰۹۲۵ عمومی آموزشی تاپ خبر
فرماندار مشکین شهر با حضور در محل حوزه های برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل،  شهرام محمدی، فرماندار شهرستان مشکین در این بازدید از شرکت بیش از یک هزار داوطلب در این آزمون خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و 148 نفر زن و 521 نفر مرد بودند.

وی با تقدیر از زحمات جهاددانشگاهی استان اردبیل در برگزاری منظم این آزمون تصریح کرد: آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش در 4 رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد .

محمدی افزود: داوطلبین در شهرستان مشکین شهر در 5 حوزه امتحانی باهم به رقابت پرداختند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی وزارت اموزش و پرورش جهاددانشگاهی استان فرماندار مشکین شهر