همزمان با سراسر کشور؛

جهادگران جهاددانشگاهی اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند

۲۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۵ کد : ۶۸۵۰۳ عمومی تاپ خبر
جهادگران جهاددانشگاهی استان اردبیل به مناسبت فرارسیدن یوم الله ۲۲ بهمن ماه؛ چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب عظیم و شکوهمند اسلامی ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند.
جهادگران جهاددانشگاهی اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل؛ جهادگران جهاددانشگاهی استان اردبیل روز یکشنبه 22 بهمن ماه 1402، همگام با تمامی اقشار جامعه در راهپیمایی پر شکوه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرده و با ولایت و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید بیعت کردند.

جهادگران دانشگاهی به همراه ستاد دانشجویی دهه فجر استان اردبیل ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب، انزجار خود را از سیاست‌های استکبار جهانی و برائت از فتنه‌گران و فریب خوردگان اعلام کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با حمل پلاکاردهایی در حمایت از انقلاب و نظام اسلامی، پیروی از ولایت فقیه و اعلام برائت و انزجار از استکبار جهانی، و سردادن شعارهای انقلابی، همراهی و حمایت خود را از انقلاب اسلامی اعلام کردند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان اردبیل سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی