در راستای گام دوم انقلاب و طرح جوانی جمعیت؛
دورههایهای آموزش درمان ناباروری به روش IUI توسط جهاددانشگاهی اردبیل برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی اردبیل؛ محمد صارم در نشست هماندیشی با رئیس شبکه بهداشت و درمان و متخصصان زنان و زایمان و ماماهای مشگینشهر با اعلام این مطلب، تصریح کرد: طرح جوانی جمعیت جز اولویتهای جهاددانشگاهی است، لذا در زمینه ناباروری، مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی با توجه به زیر ساختهای آموزشی و علم ناباروری میتواند پزشکان متخصصان زنان و زایمان و کادر علوم آزمایشگاهی را آموزش داده و پشتیبانی علمی نماید.
وی با اشاره به روشهای نوین علمی در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان مشگینشهر، امکانات و زیرساختهای لازم جهت ارائه درمان ناباروری را داراست بنابراین متخصصین امر میتوانند از این فرصت ایجاد شده، نهایت بهرهمندی را ببرند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان مشگین شهر نیز در این نشست، با تقدیر از خدمات درمانی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در زمینه اعزام نیروهای متخصص جهت آموزش اعلام آمادگی کرد.
امین ابراهیمی از همکاری با جهاددانشگاهی در خصوص راهاندازی روش IUI استقبال کرد و گفت: با توجه به علاقمندی متخصصان زنان و زایمان و کادر علوم آزمایشگاهی آماده همکاری در این زمینه با جهاددانشگاهی هستیم.
وی همچنین از آمادگی شبکه بهداشت مشکینشهر در خصوص زمینهسازی برای استفاده مردم این شهرستان از خدمات نوین سلولهای بنیادی خبر داد و گفت: تلاش خواهیم کرد اطلاعرسانی صحیح و آگاهسازی مادران باردار در خصوص ذخیرهسازی سلولهای بنیادی به نحو مطلوب توسط همکاران کادر درمان انجام گیرد.
مسئول بانک خون بندناف بخش شهرستانهای جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز در این نشست گفت: در راستای آشنایی عموم مردم با روند ذخیرهسازی سلولهای بنیادی، فرهنگسازی و اطلاعرسانی از این خدمات ضروری است.
پریسا رضائی، تصریح کرد: ذخیرهسازی سلولهای بنیادی خون بندناف نوزاد یک خدمت پزشکی با ارزش است که باید مسئولین شهری در اطلاعرسانی این خدمت همکاری بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره روند ذخیرهسازی سلولهای بنیادی خون بندناف بیان کرد: خون بندناف به عنوان خون جفتی شناخته شده، خونی است که در جنین در حال تکوین داخل رحم جریان دارد. پس از تولد نوزاد خون باقی مانده در بندناف نوزاد و جفت که غنی از سلول های بنیادی است به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته میشود.
مسئول بانک خون بندناف بخش شهرستانهای جهاددانشگاهی استان اردبیل، ادامه داد: سلولهای بنیادی موجود در خون بندناف در درمان بسیاری از بیماریهای صعبالعلاج تنها گزینه درمان هستند و در حال حاضر در کشورمان بیماریهای که منشا خونی دارند از جمله انواع سرطان خون، تالاسمی، کم خونیهای مادرزادی، نقص سیستم ایمنی با استفاده از خون بندناف قابل درمان هستند.
نظر شما :