همزمان با سراسر کشور؛

آزمون استخدام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اردبیل برگزار شد

۲۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۲ کد : ۶۳۶۷۲ عمومی تاپ خبر
معاون آموزش و کارفرینی جهاددانشگاهی استان اردبیل از برگزاری آزمون استخدام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سراسر کشور در اردبیل خبر داد.
آزمون استخدام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل؛ بهرنگ کوهی، گفت: این آزمون به همت مرکز آزمون جهاددانشگاهی با هدف تامین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود .

وی تعداد شرکت کننده گان در این آزمون را یک هزاو 429 نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد 515 نفر را آقایان و حدود 914 را بانوان تشکیل میدهد.

کوهی ادامه داد: در استان اردبیل دانشگاه پیام نور استان اردبیل تنها حوزه امتحانی مشخص شده است و شرکت کنندگان در این محل امروز 28 مهر ماه حاضر شده و به برای ورود به دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی استان اردبیل با یکدیگر به رقابت پرداختند .

وی گفت: نتایج آزمون کتبی برای همه مشاغل به غیر از دندانپزشکی و پزشکان متخصص، دهه سوم آبان ماه سال جاری و برای مشاغل دندانپزشکی و پزشکان متخصص، دهه سوم آذرماه 1402 از طریق سامانه  hrtc.ir اطلاع رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان اردبیل آزمون استخدام وزارت بهداشت معاونت آموزش و کارفرینی

( ۳ )