به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

کارکنان جهاددانشگاهی اردبیل با آرمان های شهیدان تجدید بیعت کردند

۰۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۶۲۵۸۹ فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، کارکنان جهاددانشگاهی اردبیل، با حضور در گلزار "شهدای غریبان"، با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب اسلامی(ره)، مقام معظم رهبری و شهیدان والامقام تجدید بیعت کردند.
کارکنان جهاددانشگاهی اردبیل با آرمان های شهیدان تجدید بیعت کردند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، در این مراسم جهادگران دانشگاهی اردبیل با قرائت فاتحه، عطرفشانی و نثار شاخه گل از مقام شامخ شهدا، ایثارگری و رشادت های آنان تجلیل کردند و یادشان را گرامی داشتند.

در این مراسم که معاونین و مدیران بیناد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل نیز حضور داشتند، ضمن عطرافشانی گلزار شهدای غریبان، سرپرست و جهادگران جهاددانشگاهی استان اردبیل، همچنین مزار شهید ابراهیم مرادپور را نیز عطرافشانی کرده با مادر این شهید دیدار کردند.

گفتنی است: شهید ابراهیم مرادپور قره‌تپه در سن 15 سالگی در بیست‌و‌چهارم تیرماه 1361، با سمت تک‌تیرانداز در منطقه پیرانشهر، هنگام درگیری با گروهک ضدانقلاب براثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او در گلزار شهدای غریبان شهر اردبیل به خاک سپرده شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل هفته دفاع مقدس