برگزاری آزمون استخدام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان اردبیل

۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۶۲۵۵۹ عمومی تاپ خبر
به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل آزمون استخدام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان اردبیل برگزار شد
برگزاری آزمون استخدام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان اردبیل در جریان بازدید دکتر رسولی، سرپرست واحد اردبیل از نحوه برگزاری این آزمون با اعلام این خبر گفت: حدود 313 نفر از استان اردبیل در این آزمون برای بکارگیری در سازمان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شرکت کرده اند.

بهرنگ کوهی ادامه داد: از این تعداد 93 نفر را بانوان و 220 نفر را آقایان تشکیل می دهد که شرکت کنندگان در محل آزمون واقع در میدان شفا، ساختمان مرکز جهاددانشگاهی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

وی با علام اینکه نتیجه آزمون از طریق سامانه hrtc.ir اطلاع رسانی خواهد شد گفت: زمان دقیق اعلام نتایج متعاقبا اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

( ۳ )