ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت آغاز شد

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۳ کد : ۶۲۳۱۴ عمومی آموزشی
از طریق مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت آغاز شد
ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل؛ معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: ثبت‌نام آزمون استخدامی دانشگاه‌ها، دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی از روز سه شنبه 21 شهریور ماه آغاز شده است و داوطلبین می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام نمایند .

بهرنگ کوهی ادامه داد: در این آزمون بیش از ۲۵ هزار و ۱۰۰ نفر نیروی انسانی در مجموعه وزارت بهداشت بکارگیری می‌شوند که متقاضیان می‌توانند برای دریافت دفترچه راهنما و ثبت‌نام به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

وی افزود: داشتن حداقل 20 سال و  حداکثر40 سال تمام برای دارندگان مدارک تحصیلی دیپلم، کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و داشتن حداکثر 45 سال برای دارمدگان مدارک تحصیلی دکتر و بالاتر در روز اولین روز ثبت‌نام از شرایط سنی داوطلبین آزمون استخدامی می‌باشد .

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، روز جمعه ۲۱ مهرماه سال‌جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود؛ بر اساس هماهنگی به عمل آمده با سازمان اداری و استخدامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ثبت‌نام آزمون استخدامی دانشگاه‌ها، دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی انجام خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون وزارت بهداشت

( ۳ )