سرپرست جهاددانشگاهی استان اردبیل؛
رسانهها موجب تقویت مجموعههای اجرایی، تصمیمسازی، تصمیمگیری و سیاستگذاری است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، دکتر حسام رسولی در جلسه هماندیشی با اعضای خانه مطبوعات استان اردبیل، با اشاره به مشکلات موجود در عرصه اطلاعرسانی، تصریح کرد: باید قدردان فعالان رسانهای باشیم که علیرغم تمام مسایل و مشکلات موجود در حوزه رسانه، در این عرصه، فعال هستند و ماندهاند و به رسالت آگاهیبخشی و بنیادین خود ادامه میدهند.
وی با اشاره به فعالیت سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس، تحت مدیریت جهاددانشگاهی در استان اردبیل، ادامه داد: از خانه مطبوعات به عنوان خانه تمام مطبوعات و رسانههای استان اردبیل، انتظار داریم از عملکرد خبرگزاریهای تحت مدیریت و خود جهاددانشگاهی با توجه به اینکه به سبب رسالت خود از تمام محموعهها ارزیابی دارند به ما بازخورد بدهند.
مدرس دانشگاههای استان اردبیل، با تاکید بر اینکه از کلمه بازخورد به جای نقد در جامعه استفاده کینم، تصریح کرد: انتقاد از موضع بالاست؛ اما در بازخورد، کنار هم و همچنین انتقاد روی گذشته متمرکز است؛ اما بازخورد روی آینده و به ایجاد نقاط قوت کمک میکند با توجه به اینکه بازخورد، الهامبخش است، میتوانیم وضعیت را بهتر کنیم.
در ادامه این نشست، وکیلی، مدیر عامل خانه مطبوعات استان اردبیل، با ارائه گزارش از فعالیتهای خانه مطبوعات استان اردبیل گفت: در حال حاضر 201 نفر عضو رسمی این خانه هستند که از این تعداد 30درصد را بانوان و 70 درصد را آقایان تشکیل میدهد.
وی تعداد رسانههای مجوزدار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان اردبیل را 222 عنوان اعلام کرد و ادامه داد: از این تعداد 107 رسانه، مکتوب و چاپی و 70 رسانه الکترونیکی و برخط و 45 رسانه نیز غیر برخط هستند.
حبیب احمد، عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان اردبیل نیز به ضرورت آموزش مستمر و تخصصی در حوزه رسانه تاکید کرد و گفت: رسانههای مکتوب در حال تهدید است و اگر خبرنگار به علم روز تجهیز نباشد موفق نبوده و تاثیرگذاری خاصی در جامعه نخواهد داشت .
وی به سابقه همکاری با جهاددانشگاهی در خصوص آموزش تخصصی به خبرنگاران اشاره کرد و افزود: آماده همکاری مجدد در قالب تفاهم نامه همکاری با جهاددانشگاهی در این زمینه هستیم .
نظر شما :