معاون دانشگاه محقق اردبیلی مطرح کرد:

جهاد دانشگاهی تبلور اندیشه و راهبرد علمی انقلاب اسلامی است

معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: جهاد دانشگاهی تبلور اندیشه و راهبرد علمی انقلاب اسلامی است و می تواند محلی برای نمود "ما می توانیم" باشد.
جهاد دانشگاهی تبلور اندیشه و راهبرد علمی انقلاب اسلامی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل؛ تقی اکبری با اشاره به ماهیت انقلابی جهاددانشگاهی در کشور، گفت: این نهاد انقلابی به صورت کلان در سطح کشور و به صورت حوزه ای در سطح استان ها می تواند با تعریف پروژه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و پزشکی نقش مهمی در تبدیل علم به ثروت داشته باشد.

وی با اشاره به همکاری و تعامل سازنده و راهگشای دانشگاه محقق اردبیلی و جهاددانشگاهی از سالیان دور تاکنون، افزود: با قرار گرفتن این دو مجموعه علمی و فرهنگی در کنار یکدیگر، افق توسعه استان در حوزه علمی و پژوهشی شکوفا خواهد شد.

اکبری با اشاره به قابلیت ها و پتانسیل های دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه های مختلف، تصریح کرد: جهاددانشگاهی همچنین می تواند با استفاده از این پتانسیل ها و توانایی بالای اساتید و پژوهشگران این دانشگاه، اقدامات مهم و اثربخشی در سطح استان و کشور انجام دهد.

معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن قدردانی از رسانه های جهاددانشگاهی در خصوص انعکاس اخبار و دستاوردهای این دانشگاه در دوره های مختلف، خبرگزاری های ایسنا، ایکنا و سیناپرس را رسانه هایی اثرگذار و دارای صحت اخبار بالایی دانست و گفت: این سه رسانه به صورت تخصصی در حوزه های دانشجویی، فرهنگی و قرآنی و علمی و پژوهشی در کنار دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه معین استان هستند.

وی فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی در شهر اردبیل را یادآور شد و ادامه داد: فعالیت اثرگذار این مرکز در سطح استان باعث امیدآفرینی در میان هموطنان و همسایگان خارجی ما شده است که این افتخار بزرگی برای اردبیل می باشد.

کلید واژه ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی