پیام تسلیت سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل به مناسبت رحلت فاضل اندیشمند حاج اسماعیل خوشنویش

به مناسبت رحلت فاضل دانشمند و مفسر برجسته قرآن، سرپرست جهاددانشگاهی استان اردبیل پیام تسلیت صادر کرد .

این پیام تسلیت به شرح ذیل می باشد :

انا لله و انا الیه راجعون

عمربسیار  بباید پدر پیرفلک را

که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید

با اندوه فراوان ، رحلت اندیشمند فاضل حاج اسماعیل خوشنویس

را به خانواده اهل علم و فضل خوشنویس  و عموم مردم شریف  اردبیل تسلیت می گویم.

استاد حاج اسماعیل خوشنویس  معلمی وارسته و استادی  فراتر از زمان خود  در عرصه علمی ،  دین شناسی  و زمان شناسی  بود.در دوران طاغوت به تاسی از نهضت خونین حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام، مبارزی دلیر با موضع گیری های  انقلابی  بود.  بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، منتخب شایسته مردم اردبیل در اولین دوره مجلس شورای اسلامی شد و در این کسوت به تمام معنی در تراز با آرمان های اصیل انقلاب اسلامی جلوه گر شد. زیست زاهدانه آن شخصیت فرزانه، در دوران زندگی و بخصوص در دوران مسئولیتشان و آلوده نشدنشان به آفت های قدرت و صلابت ایمانشان  در تمام دوران زندگی، از ایشان  الگویی تمام عیار  و  اسوه ای نیکو ساخت. هنر آن استاد تمام عیار، در تدریس  و دانش عمیق و خروشان ایشان و لذت کلاس های درس او برای شاگردانش فراموش نشدنی است.

بدون تردید،منش علمی، فرهنگی و سیاسی ایشان الگویی حیاتبخش برای فعالان فرهنگی،اجتماعی و سیاسی هست.

از خداوند رحمان،  به حرمت تاسوعا و عاشورای حسینی، علو درجات ایشان را در عالم بقا، خواهانیم.

یادشان گرامی و ماندگار  و راهشان پر رهرو باد. ان شاء الله

اسحاق رسولی