مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل:

جهاددانشگاهی؛نهادی تاثیرگذار در کشور/ فعالیت‌های توسعه‌ای جهاد دانشگاهی با نیازسنجی و توجّه به ظرفیّت‌های استان برنامه‌ریزی می‌شود

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان
۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۶۰۰۸۷ پژوهشی تاپ خبر
مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: در حال حاضر جهاددانشگاهی با عملکرد موفق خود در حوزه‌های فناوری، پژوهشی، پزشکی، آموزشی، اشتغال و فرهنگی به نهادی کارآمد و تاثیرگذار در کشورتبدیل شده است.
جهاددانشگاهی؛نهادی تاثیرگذار در کشور/ فعالیت‌های توسعه‌ای جهاد دانشگاهی با نیازسنجی و توجّه به ظرفیّت‌های استان برنامه‌ریزی می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل؛ سیده صغری جوادی با بیان این مطلب افزود:جهاد دانشگاهی در طول چهل و سه سال از فعالیت خود به دنبال ایجاد خودباوری در نسل جوان و دانشگاهی بوده و با اعتماد به توانمندی‌های این نسل توانسته است موفقیت‌های جهانی و کشوری به دست آورد.

وی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی را برنامه محور اعلام و اضافه کرد: در همین راستا معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی اردبیل تمام فعالیت‌های توسعه‌ای خود را با نیازسنجی و توجّه به ظرفیّت‌های استان برنامه‌ریزی کرده است که یکی از این طرح‌ها احداث مجتمع سلامت می‌باشد.

مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل، هدف از ایجاد این مجتمع را توسعه فعالیّت‌های مرکز درمان ناباوری و راه اندازی مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان عنوان و خاطرنشان کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت یک هزار و 275 مترمربع زمین و در پنج طبقه در شهرک نیایش اردبیل ساخته خواهد شد.

جوادی به افزایش خدمات جدید درمانی و آزمایشگاهی مرکز درمان ناباروری این نهاد و درمان موفق 43 زوج در سه ماهه اول سالجاری در این مرکز اشاره و بیان کرد: این مرکز با رفع مشکل نازایی به تحکیم خانواده‌ها و ایجاد نشاط در بین اعضای آن‌ها کمک می‌کند.

وی از عقد 18 قراداد پژوهشی کارفرمایی با دستگاه های اجرایی استان در سال 1401 خبر داد و افزود: طرح «شناسنامه تقسیمات سیاسی استان اردبیل» به کارفرمایی استانداری اردبیل یکی از مهم‌ترین طرح های در دست اجرای جهاد دانشگاهی اردبیل اردبیل می‌باشد که با مشارکت مراکز دانشگاهی استان انجام می‌شود.

مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: این شناسنامه به عنوان یک سند راهبردی با درنظر داشتن شاخص های مربوطه تدوین می شود تا ارزیابی دقیقی از وضعیت سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، جغرافیایی، زیست محیطی و ... مناطق اعم از استان و شهرستان‌ها برای پیشبرد برنامه‌های توسعه استان صورت گیرد.

جوادی با بیان اینکه استان اردبیل به خاطر جاذبه‌های طبیعی، اماکن تاریخی، مناطق مرزی و ذخایر ملی و مذهبی، ظرفیت بالایی برای توسعه صنعت گردشگری دارد، گفت: بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل از دیگر طرح‌های واگذار شده به جهاد دانشگاهی اردبیل با هدف تعریف خط مشی و سیاستگذاری نوین در توسعه گردشگریبود.

وی اضافه کرد: نتایج بازنگری در قالب راهبردهای کلان توسعه گردشگری استان بر حسب نواحی، توسعه منابع و محصولات گردشگری، زیرساخت‌های گردشگری، تسهیلات و خدمات گردشگری، منابع انسانی وسرمایه‌گذاری به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به عنوان کارفرما ارائه شده است.

جوادی، راه اندازی واحد تحقیق و تولید نشاسته های صنعتی جهاددانشگاهی باظرفیت اسمی سالانه۵۰۰تن را یکی از طرح‌های فناورانه مهم جهاد دانشگاهی اردبیل عنوان و تصریح کرد: در این    خط که برای اولین بار به دست پژوهشگران جهاد دانشگاهی طراحی و ساخته شده، با لحاظ کردن امکانات مختلف در ساخت تجهیزات، امکان کاربری برای تولید محصولات متنوع برمبنای نشاسته فراهم شده است.

مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: در حال حاضر تنها محصول قابل ارائه این واحد صنعتی نشاسته‌حفاری می‌باشد ولی طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در آینده امکان تولید نشاسته ‌صنعتی صنایع داروسازی، نشاسته‌های اصلاح شده فسفریته، صنایع پلاستیک‌سازی، کاتیونیک صنایع چسب‌سازی و اکسیدی صنایع نساجی و کاغذسازی فراهم خواهد شد.

جوادی از برگزاری پنج کارگاه و نشست تخصصی با موضوع «درمان ناباروری؛ کمک به جوانی جمعیت» و «کاربرد واهمیت ذخیره سلول‌های بنیادی خون بندناف» در سال گذشته خبر داد.

وی، ذخیره‌سازی 171 نمونه خون بند ناف کودک از استان اردبیل در سال 1401 را از دیگر فعالیت‌های معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی عنوان و خاطرنشان کرد: دفتر بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی استان اردبیل ضمن ارائه مشاوره‌های تخصصی، نسبت به پذیرش متقاضیان اردبیل و شهرستان‌های تابعه استان و به جمع‌آوری خون بند ناف فرزندان متقاضیان اقدام می‌کند.

text to speech icon

( ۱ )

نظر شما :