با ارسال نامه‌ی سپاس؛

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی از رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل تقدیر کرد

۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۲ کد : ۵۸۶۷۴ عمومی پژوهشی تاپ خبر
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کشور با ارسال نامه ای از تلاش های رئیس و اعضای جهاددانشگاهی استان اردبیل به خاطر برگزاری منظم گردهمایی معاونان پژوهشی جهاددانشگاهی سراسر کشور قدردانی کرد .
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی از رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل، در بخشی از نامه سپاس دکتر یعقوب فتح الهی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی به مهران اوچی اردبیلی، رییس جهاددانشگاهی اردبیل آمده است: بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر این معاونت را در برگزاری شایسته پنجاه و دومین گردهمایی معاونین پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور توسط آن واحد ابراز می‌دارد.

تلاش‌ها و زحمات جنابعالی و همکاران محترمتان در برگزاری منظم گردهمایی و ایجاد فضای تعاملی صمیمانه و با نشاط، همواره در اذهان باقی خواهد ماند. امیدوار است برگزاری گردهمایی مذکور در تحقق اهداف جهاددانشگاهی و بویژه آن واحد سازمانی منشاء اثر و برای جنابعالی و همکاران محترمتان مایه خیر برکت باشد .

سلامتی و توفیق روز افزون جنابعالی و همکاران محترم در آن واحد سازمانی را از خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

کلید واژه ها: گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی تقدیر