همزمان با ماه مبارک رمضان صورت گرفت:

توزیع بسته‌های غذایی در بین نیازمندان توسط مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی اردبیل

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۱ کد : ۳۰۶۳۳ عمومی تاپ خبر
مدیرعامل مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان ۱۰۰ پرس غذای گرم و بسته‌های غذایی خشک در بین نیازمندان توزیع شد.
توزیع بسته‌های غذایی در بین نیازمندان توسط مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی اردبیل

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، فردین محمودی با اعلام این خبر افزود: این اقلام که در بین مددجویان این مرکز و اداره کل کمیته امداد امام خمینی توزیع گردید با همکاری کارکنان جهاددانشگاهی استان اردبیل تهیه شده بود.

وی ارائه خدمات درمان ناباروری به نیازمندان را مهمترین هدف مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی استان اردبیل اعلام و تصریح کرد: این مرکز در کنار این هدف در راستای توسعه فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری و کمک مالی و معنوی به نیازمندان تلاش می‌کند.

محمودی از علاقه‌مندان برای مشارکت در این امر خداپسندانه خواست کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت 6037997950271669 واریز و یا برای تحویل کمک‌های غیرنقدی خود به این مرکز واقع اردبیل، شهرک کارشناسان، فاز 3، ساختمان جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره 33749502-045 تماس بگیرند.