در دیدار رئیس جهاد دانشگاهی و سرپرست اداره کل منابع طبیعی استان عنوان شد:

اهتمام جهاد دانشگاهی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فرآوری گیاهان دارویی/ از تجارب ارزنده جهاددانشگاهی در حفظ و صیانت از منابع طبیعی استان استفاده شود

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۵ کد : ۳۰۱۸۸ پژوهشی تاپ خبر
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: راه‌اندازی واحد صنعتی عصاره‌گیری گیاهان دارویی از برنامه‌های اولویت‌دار جهاددانشگاهی است.
اهتمام جهاد دانشگاهی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فرآوری گیاهان دارویی/ از تجارب ارزنده جهاددانشگاهی در حفظ و صیانت از منابع طبیعی استان استفاده شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی چهارشنبه 8 اردیبهشت با بیان این مطلب در دیدار با سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان افزود: برای تخصیص اعتبار برای این طرح، مذاکراتی با نمایندگان و مسئولان استان انجام گرفته است که در صورت تحقق حمایت و مساعدت‌های لازم سعی داریم این واحد را به زودی راه‌اندازی کنیم.

وی به آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری با اداره کل منابع طبیعی در زمینه گیاهان دارویی اشاره و و تصریح کرد: وجود مراتع مملو از گیاهان دارویی از جمله بابونه، گل گاوزبان، کبر، کاکوتی، نسترن کوهی، پونه کوهی، شیرین بیان، اسپند، تاج‌ریزی و ده‌ها نوع گیاه دیگر، اردبیل را به یکی از قطب‌های گیاهان دارویی کشور تبدیل کرده است که شناسایی، فرآوری و حفظ و صیانت از آن همت همگانی می‌طلبد.

عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اضافه کرد: این نهاد به عنوان یک نهاد علمی و تحقیقاتی گام‌های خوبی در سال‌های گذشته برای معرفی گیاهان دارویی استان و تغییر الگوی کشت استان به سمت تولید گیاهان دارویی برداشته است و در حال حاضر نیز برای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فرآوری این گیاهان تلاش می‌کند.

اوچی اردبیلی، مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل را یکی از ظرفیت‌های استان عنوان و خاطرنشان کرد: این مرکز با ایجاد بستر مناسب برای محققان و پژوهشگران حوزه گیاهان دارویی توانسته در به ثمر نشستن ایده‌ علاقه‌مندان این عرصه گام مؤثری بردارد.

در این دیدار سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل، فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی و این اداره کل را هم سو با هم دانست و گفت: از تجارب ارزنده جهاددانشگاهی در حفظ و صیانت از منابع طبیعی استان استفاده خواهیم کرد.

محمود قلی‌زاده، جنگل‌های فندق اردبیل را ذخیره‌گاه ژنتیکی ارزشمندی برای کشور و استان عنوان و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی از سال‌های گذشته مطالعات خوبی برای احیا و توسعه این جنگل‌ها کرده است که از نتایج آن برای تحقق این امر استفاده خواهیم کرد.

وی از آمادگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برای همکاری با جهاددانشگاهی در اجرای موفق برنامه‌های توسعه‌ای و کاربردی این اداره کل در زمینه گیاهان دارویی خبر داد و خواستار توسعه همکاری‌های مشترک شد.

text to speech icon

نظر شما :