به همت جهادانشگاهی اردبیل؛
کارگاه آموزشی مجازی «راهکارهای افزایش نشاط اجتماعی در دانشگاهها» برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، جامعهشناس و پژوهشگر علوم اجتماعی با بیان اینکه نشاط اجتماعی ضرورت تقویت امنیت اجتماعی است و در اداره جامعه نقش اساسی دارد، اظهار کرد: شیوههای عملکردی که افراد انتخاب کرده تا روایت خاصی از زندگی و محورهای نشاط اجتماعیشان را برای دیگران بیان کنند، سبک زندگی فردی و اجتماعیشان را نشان میدهد.
حسین بشیری گیوی اظهار کرد: ارائه راهکارهای ارتقای شادابی و نشاط اجتماعی میان دانشجویان، امری مهم در نحوه برخورد آنها با یکدیگر و گسترش فرهنگ شاد زیستن در سبک زندگی شان است که عوامل موثری بر نشاط فردی و اجتماعی دانشجویان و رابطه نشاط و شادی در موفقیت تحصیلی است.
پژوهشگر علوم اجتماعی تصریح کرد: نقش دانشگاهها در ایجاد روحیه نشاط در میان دانشجویان و تاثیر عوامل فرهنگی، اجتماعی و شرایط حاکم بر جامعه در ایجاد روحیه نشاط در میان دانشجویان از محورهای مورد بررسی در این کارگاه آموزشی است.
بشیری گیوی، با بیان اینکه نیروی انسانی در رشد و بالندگی و اداره جامعه نقش اساسی دارد، گفت: جامعه دانشگاهی بهعنوان موتور محرک یک کشور در تربیت نیروی انسانی لایق و کارآمد نقش مهمی را ایفا میکند و جامعهای توسعه یافته است که جامعه دانشگاهی آن به بلوغ فکری رسیده باشد.
وی خاطرنشان کرد: رشد عاطفی، مراودات اجتماعی در کنار رشد شناختی و حرفهآموزی به دانشجویان بهعنوان آینده سازان کشور کمک میکند، اما وجود ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی معرف کمتوفیقی نهادهای موثر در تربیت نیروی کارآمد بوده است.
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در هر جامعه به ویژه در حوزه دانشگاهی باید مورد توجه قرار گیرد بحث نشاط اجتماعی است که در راستای تقویت آن، امنیت اجتماعی نیز افزایش پیدا میکند و نشاط اجتماعی پویایی و مفید بودن در افراد است.
بشیری گیوی، با اشاره به اینکه افزایش نشاط در جامعه با محوریت جوانان به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کمک میکند، افزود: ارتقای نشاط اجتماعی نیروی انسانی به عنوان زیر بنای توسعه جامعه امری ضروری است و نشاط بخشی به جامعه با اجرای برنامههای مختلف درحوزه جوانان امری ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش امید به زندگی و پویایی به عنوان دستاورد نشاط اجتماعی اگر در جامعه کاهش پیدا کند منجر به چالش و ناهنجاریهای اجتماعی میشود.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه در جهت افزایش نشاط اجتماعی عوامل مختلفی همچون ترویج امید به زندگی میتوان بر بسیاری از این ناملایمات غالب شد، بیان کرد: خانواده در شکلگیری نشاط اجتماعی موثر است و بعد از خانواده، آموزش و پرورش، محیط اجتماعی و محیط کار در ارتقای نشاط جوانان اثرگذار است.
نظر شما :