برگزاری کارگاه مجازی «اصول کمکهای اولیه» در جهاددانشگاهی اردبیل
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کارگاه مجازی با هدف افزایش سطح آگاهی و توانایی شرکتکنندگان با کمکهای اولیه و نحوه برخورد با موقعیتهای بحرانی در حوادث طبیعی و غیر طبیعی در جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار شد.
در این کارگاه مجازی آموزش تئوری و عمل لازم برای ارزیابی اولیه و ثانویه، کمکهای حیاتی پایه، نحوه بررسی علائم حیاتی شامل، نبض، تنفس، فشار خون، انواع روشهای ارزیابی مصدوم از لحاظ هوشیاری، تنفس مصنوعی، احیای و نحوه ماساژ قلبی و انواع احیای قلبی ریوی، اقدامات خفگی در بزرگسالان، فرد بیهوش، کودک، نوزاد افراد چاق و زنان باردار انجام گرفت.
در این کارگاه مجازی مدرس امداد و نجات هلال احمر با بیان اینکه اقدامات کمکهای اولیه به مهارت و تخصص نیاز دارد، اظهار کرد: کمکهای اولیه شامل اقداماتی که هنگام وقوع حوادث برای جلوگیری از مرگ، پیشگیری ازصدمات و کاهش درد مصدوم پیش از انتقال فرد به مراکز درمانی به عمل می آید.
ولی علایی با اشاره به اینکه در برخورد با فرد مصدوم باید از ایمن بودن خودمان، بیمار و صحنه حادثه اطمینان حاصل کنید، ادامه داد: در صورتی که افراد جامعه آموزش لازم از احیای قلبی ریوی دریافت کنند، میتوانند تا زمان رسیدن نیروهای امدادی عملیات احیاء را انجام دهند تا شانس زنده ماندن بیمار را به طرز قابل توجهی افزایش دهند.
وی با اشاره به اینکه زمان در احیای قلبی و ریوی از اهمیت بالایی برخوردار است، یادآور شد: از بین رفتن هشیاری به صورت ناگهانی، نداشتن نبض و مشکل در تنفس یا عدم تنفس از نشانههای ایست قلبی است که باید در کمتر از 10 ثانیه مورد بررسی قرار گیرند تا زمان احیای قلبی از دست نرود.
نظر شما :