با هدف ساماندهی فعالیت های خدمات صورت می پذیرد:

جلسات تخصصی ارزیابی واحدهای فناور مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۶ کد : ۲۳۸۵۸ تجاری سازی و اشتغال تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل از برگزاری جلسات تخصصی ارزیابی و بررسی فعالیت های واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل خبر داد.
جلسات تخصصی ارزیابی واحدهای فناور مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل

به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی گفت: اصلی ترین وظیفه مراکز رشد حمایت از شرکت‌های فناور مستقر در آن می باشد اما این حمایت ها باید شکل مناسبی داشته و به فعالیت هایی تعلق گیرد که با نیازسنجی های مطلوب از جامعه در صدد رفع مشکل و دغدغه ای عمومی یا تخصصی باشد.

وی اظهار داشت: در مرکز رشد به دنبال آن هستیم که شرکت‌های مستقر به شرکت‌های موفق و رشدیافته تبدیل شوند و قادر باشند پس از خروج، به فعالیت های خود ادامه دهند بنابراین ارزیابی و بررسی برنامه های این واحدها در رفع مشکلات و موانع مسیر حرکت آن ها موثر خواهد بود.

اوچی ادامه داد: با بررسی فعالیت واحدهای فناور، ضمن آگاهی از جایگاه ایده ها و طرح های موجود، در معرفی و تشویق واحدهای برتر، ارج نهادن به تلاش‌ها و فعالیت‌ها، معرفی دستاوردها و تقویت انگیزه راهبری امور مربوط به پژوهش و فناوری، تولید و تجاری سازی و کارآفرینی به الگوی خوبی دست خواهیم یافت.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به فعالیت 15 واحد فناور در مرکز رشد گیاهان دارویی تصریح کرد: این واحدها توانسته اند در تبدیل به دانش بنیان، ثبت اختراع، کسب رتبه های مرتبط و حضور در مجامع علمی فعالیت های چشمگیری داشته باشند که حمایت های جهاددانشگاهی در کسب این موفقیت ها نقش موثری داشته است.

وی خاطرنشان کرد: پس از اتمام جلسات تخصصی، تکالیف واحدها و مرکز رشد استخراج شده و برنامه های آـی متناسب با آن تکالیف از شدت مناسب و استمرار مطلوب برخوردار می شود تا واحدها بتوانند هم در اخذ مجوز از مراجع و هم در تجاری سازی اهداف خود و مرکز را محقق سازند.

اوچی افزود: تاکید ما به واحدها بروز بودن و استفاده از تجربیات موفق و حرکت در مسیرهای قانونی است و در صدد آن هستیم با بهره گیری از ظرفیت پژوهشگاه های ملی و معتبر جهاددانشگاهی نظیر رویان، گیاهان دارویی، صنایع شیمیایی و ابن سینا طرح های موجود را به سرانجام بهتری هدایت نماییم.

وی با تاکید بر ادامه حمایت های مادی و معنوی جهاددانشگاهی در مرکز رشد، اذعان داشت: پیش بینی ما این است که با بازنگری در فعالیت های واحدهای فناور در اخذ مجوز و تجاری سازی 10 محصول مناسب تا پایان سال 1400 به افق های پیش بینی شده در برنامه 5 ساله توسعه ششم دست یابیم.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل در پایان گفت: ارزیابی واحدها تا پایان مهرماه ادامه می یابد و سپس نکات برجسته این جلسات، در دوازدهمین جلسه شورای فناوری مرکز رشد مورد بررسی بیشتر و تصویب نهایی قرار می گیرد.

گفتنی است تاکنون جلسات تخصصی شرکت های شفادرمان پاک داروی سبز، خاک آب آژیانه، بهدیس شفاگل سبلان، نوشداروی سبلان و آرتانوشدارو عصاره باغرو برگزار گردیده و در هفته پایانی برای سایر شرکت ها ادامه می یابد.

text to speech icon

نظر شما :