دبیر انجمن صنفی کاریابی‌های غیردولتی اردبیل:

جهاددانشگاهی می‌تواند خلاء مهارت آموزی جامعه را رفع کند

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۵ کد : ۲۳۰۳۹ آموزشی تاپ خبر
دبیر انجمن صنفی کاریابی‌های غیردولتی اردبیل گفت: در حوزه کاریابی‌ها با خیل عظیم کارجویان مواجه هستیم که فقط برای احراز شغل ثبت‌نام کرده‌اند اما اقدامی برای مهارت‌آموزی آن‌ها صورت نگرفته است که جهاددانشگاهی می‌تواند به خوبی این خلا را رفع نماید.
جهاددانشگاهی می‌تواند خلاء مهارت آموزی جامعه را رفع کند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مالک پناهی در جلسه هماهنگی مدیران دفاتر تسهیلگری و کاریابی‌های غیردولتی استان با دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی اردبیل گفت: این طرح می‌تواند طرح بسیار خوب و کارآیی برای استان باشد.

وی اظهار داشت: انجمن صنفی کاریابی‌های غیردولتی اردبیل آماده همکاری با دستگاه‌های متولی و همچنین جهاددانشگاهی استان اردبیل در اجرای موفق این طرح است که در گام اول از طریق اطلاع‌رسانی و کمک به شناسایی و ثبت نام مشمولان می‌توانیم همکاری داشته باشیم.

دبیر انجمن صنفی کاریابی‌های غیردولتی اردبیل با بیان اینکه اطلاعات طرح مذکور به همه کاریابی ها اعلام خواهد شد، افزود: امیدواریم با درک مناسبی از ضرورت اجرای این طرح، بتوانیم در فازهای مختلف کمک حال جهاددانشگاهی باشیم تا با تحقق اهداف، بخشی از نیازهای مراجعان کاریابی ها نیز برطرف گردد.

پناهی با بیان اینکه با همکاری و تعامل بین نهادهای متولی قطعاً طرح به خوبی پیش خواهد رفت، اظهار کرد: باید اجرای این طرح از طریق برگزاری کارگاه آموزشی به افراد و مسئولان اطلاع‌رسانی شود تا در اجرای روند آن، نظرات و پیشنهادات جمع بندی گردد.

وی ابراز امیدواری کرد: الگوی نوین در حوزه مشاغل خانگی نشان می‌دهد که به دنبال اجرایی نمودن کسب و کارهای خانگی به شکل واقعی است و دوری از تسهیلات و عدم ورود به چرخه نهادهای حمایتی نشان می دهد این طرح به دنبال برداشتن باری از روی دوش دولت و نهادهای حمایتی است.

پناهی تصریح کرد: از کاریابی‌های استان اردبیل خواسته‌ایم از طریق بانک اطلاعاتی خود، با معرفی طرح مستقیما نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند تا ظرفیت مناسب آن ها به خوبی بروز داده شود.

  • جلب اعتماد کارجویان اردبیل در تحقق طرح توسعه مشاغل خانگی نقش مستقیمی دارد

 مدیر دفتر تسهیلگری محله پناه‌آباد اردبیل نیز در این جلسه بر جلب اعتماد کارجویان اردبیلی اشاره کرد و گفت: پیش از این طرح‌های مشابهی اجرا شده که از کارایی چندانی برخوردار نبوده اما پیش‌بینی می‌کنیم با اعتمادسازی مناسب از سوی جهاددانشگاهی، اهداف طرح توسعه مشاغل خانگی به درستی در استان محقق شود.

عالیه یوسفی سادات اظهار داشت: مشاغل خانگی در اردبیل به برنامه‌ریزی مناسب جهت هدایت و پشتیبانی از مشمولان و متقاضیان در حوزه تسهیلات، تامین مواد اولیه و ورود به بازار از طریق افراد مجرب، نیاز دارد تا بتواند به پایدارسازی کسب و کارها کمک کند.

وی با بیان اینکه در استان اردبیل از مشاغل خانگی استقبال خوبی می‌شود، ادامه‌ داد: با اجرای مناسب فازهای این طرح و ارائه آموزش های کاربردی و حل مشکل بازار می‌توان به این استقبال پاسخ شایسته داد تا مشمولان برای ادامه طرح و ایجاد کسب و کار دلخواه خود، ناامید نباشند.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح ضمن هماهنگی با دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، تمام تلاش خود را در همراهی با جهاددانشگاهی به کار خواهیم بست تا برخی از مسائل و مشکلات مشاغل خانگی را برطرف و سهم مناسبی برای جمعیت چهل هزار نفری تحت پوشش دفاتر تسهیلگری کسب کنیم.

یوسفی سادات در پایان شفافیت مباحث بیمه‌ای و مالیاتی، ارائه آموزش‌های کاربردی، استفاده از پیشران‌های فعال و بهره‌برداری از ظرفیت فناوری‌های نوین را به دست‌اندرکاران طرح پیشنهاد داد.

در ادامه این جلسه جزئیات طرح ملی "توسعه مشاغل خانگی" تشریح و نکات مهم آن مورد تاکید قرار گرفت و به سئوالات حاضران پاسخ داده شد.

 

text to speech icon

نظر شما :