در دیدار استاندار اردبیل و رئیس جهاددانشگاهی عنوان شد:
استفاده از پتانسیلهای جهاددانشگاهی برای توسعه استان اردبیل/ ظرفیتهای جهاددانشگاهی با توجه به مزیتهای نسبی و منطقهای در استانها مورد استفاده قرار میگیرد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حمیدرضا طیبی، فندق را یکی از مزیتهای طبیعی استان اردبیل عنوان و خاطرنشان کرد: محققین جهاددانشگاهی اردبیل به دنبال تولید نهال شناسنامهدار فندق برای کشت و توسعه صنایع تبدیلی این محصول با ارزش هستند.
وی از تصویب مبلغ ۲۰ میلیارد ریال جهت ایجاد و راه اندازی خط تولید نیمه صنعتی نشاسته پلیمری جهاددانشگاهی در قانون بودجه سال 1399 کشور خبر داد و اضافه کرد: تسریع اجرای این پروژه نیازمند افزایش اعتبار ملی و مساعدت استانی است تا با راهاندازی آن یکی از نیازهای اساسی کشور در صنعت نفت مرتفع شود.
با بیان اینکه ظرفیتهای بدنه جهاددانشگاهی کشور با توجه به مزیتهای نسبی و منطقهای در استانها مورد استفاده قرار میگیرد، افزود:
- ضرورت توسعه فعالیتهای مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی و ایجاد مرکز تحققات سلولی در استان
در این دیدار استاندار اردبیل گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و پژوهشی نقش تاثیرگذاری در رشد و توسعه فناوری کشور و ارتقای جایگاه جهانی کشور در این زمینه دارد.
اکبر بهنامجو با بیان این مطلب در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی کشور افزود: استان اردبیل آمادگی دارد از تمام ظرفیتهای جهاددانشگاهی در توسعه استان استفاده کند.
وی ضمن قدردانی از جهاددانشگاهی به خاطر راهاندازی مرکز درمان ناباروری در استان اردبیل، خاطرنشان کرد: با فعالیت این مرکز بخشی از نیاز استان و کشورهای همسایه برای رفع مشکل نازایی و افزایش نشاط خانوادهها مرتفع شده است.
استاندار اردبیل توسعه فعالیتهای مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی و ایجاد مرکز تحققات سلولی را در استان خواستار شد و تصریح کرد: جهت تحقق این امر زمینی به مساحت یک هزار و ۳۰۰ مترمربع به جهاددانشگاهی استان واگذار شده است.
بهنامجو، ورود جهاددانشگاهی به تحقیق و مطالعات فندق را کاری ارزشمند عنوان کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن بخشی از جنگلها فندق کشور در استان اردبیل این امر ضرورت دارد به همین خاطر هماهنگیهای لازم با سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی استان برای واگذاری زمین مناسب جهت ایجاد نهالستان و مزرعه الگویی مکانیزه به عمل آمده است البته این طرح باید نگاه ویژهای به صنایع تبدیلی و تولید محصولات نوین داشته باشد.
وی به واگذاری بازنگری طرح جامع گردشگری استان به جهاددانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح با نگاهی عملیاتی و اجرایی جهت ایجاد توسعه متوازن در صنعت گردشگری استان اردبیل انجام میگیرد.
استاندار اردبیل اظهار کرد: با توجه به اینکه طرح فناورانه ایجاد و راهاندازی خط تولید نشاسته پلیمری به ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ تن در سال توسط جهاددانشگاهی در استان اردبیل به توسعه اقتصادی و صنعتی استان کمک شایانی خواهد کرد لذا برای تسریع این کار همکاری های لازم را با جهاددانشگاهی خواهیم داشت.
بهنامجو اضافه کرد: استان اردبیل آماده فراهم کردن زیرساختهای لازم از جمله زمین، سوله و بخشی از اعتبارات لازم برای شروع فاز نیمه صنعتی این طرح است.
در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی اردبیل، گزارشی از فعالیتهای این واحد در حوزههای فرهنگی، آموزشی و پژوهش و فناوری ارائه کرد.
نظر شما :