در دیدار مدیرکل دفتر کشاورزی جهاددانشگاهی و نماینده شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله سوار عنوان شد:

ضرورت تکمیل زنجیره تولید و عرضه گیاهان دارویی در کشور/ جهاددانشگاهی، فرآورده‌های گیاهان دارویی را برندسازی کند

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۸۹۹۶ پژوهشی تاپ خبر
مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی، تصریح کرد: جهاددانشگاهی اردبیل ظرفیت‌های بالای کشاورزی استان را به خوبی شناسایی و زیرساخت‌های لازم را برای توسعه این بخش فراهم کرده است.
ضرورت تکمیل زنجیره تولید و عرضه گیاهان دارویی در کشور/ جهاددانشگاهی، فرآورده‌های گیاهان دارویی را برندسازی کند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، داراب یزدانی در دیدار با جهانگیرزاده، نماینده شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی که شنبه ۲۴ خرداد در جهاددانشگاهی اردبیل انجام گرفت، ادامه داد: طبق برنامه، جهاددانشگاهی اردبیل با استفاده از ظرفیت‌های خدادادی منطقه به دنبال توسعه فعالیت‌های حوزه کشاورزی است تا بتواند گام های موثری در راستای ارتقا و پیشرفت استان بردارد.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت ارزشمند گیاهان دارویی کشور در جهت اشتغال و توسعه بهره برد، خاطرنشان کرد: استان اردبیل تنوع گیاهی منحصر به فرد و متنوعی دارد که به عنوان یک پتانسیل گرانقدر در کشور باید از آن استفاده کرد و این بخش را توسعه بخشید.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی به اهمیت و ضرورت تکمیل زنجیره تولید و عرضه گیاهان دارویی در کشور تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی اردبیل با راه اندازی مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی در راستای ارتقاء این حوزه زیرساخت‌ خوبی فراهم کرده است و حمایت لازم را از فعالان این بخش انجام می‌دهد.

یزدانی یادآور شد: جهاددانشگاهی بستر مناسب را در جهت تجاری‌سازی محصولات فناوران فراهم کرده است تا زمینه بهره‌مندی از این پتانسیل ارزشمند در کشور ایجاد شود.

 

  • باید از ظرفیت‌های استان در راستای ارزآوری، اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی و صنعتی استان استفاده شود

 

در این جلسه نماینده شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس شورای اسلامی گفت: با همکاری جهاددانشگاهی، فرآورده‌های گیاهان دارویی، برندسازی و زمینه عرضه آن‌ها فراهم شود.

عباس جهانگیرزاده، با بیان این مطلب افزود: باید مشکل عرضه فرآورده‌های گیاهان دارویی در کشور مرتفع شود که حمایت و فعالیت جهاددانشگاهی در این حوزه می‌تواند در توسعه این بخش موثر واقع گردد.

وی به آمادگی نمایندگان استان جهت همکاری با جهاددانشگاهی برای رفع موانع صادرات و توسعه حوزه کشاورزی اشاره و اظهار کرد: باید از ظرفیت‌هایی که در اردبیل وجود دارد، در راستای ارزآوری، اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی و صنعتی استان استفاده شود.

نماینده شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس شورای اسلامی به استفاده از تجارب کشورهای موفق در زمینه توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی تاکید و خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان اردبیل گونه‌های متنوع گیاهان دارویی وجود دارد که بهره‌گیری از این پتانسیل می‌تواند به تغیرر چهره اقتصادی و کشاورزی منطقه کمک شاان بکند.

 

  • جهاددانشگاهی به دنبال توسعه و تجاری‌سازی فرآورده‌های گیاهان دارویی منطقه است

در این جلسه رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه جهادانشگاهی با توجه به وظایف و برنامه‌های خود در تلاش است تا در حوزه تولید گیاهان بومی دارویی اقدامات منسجمی را انجام دهد، افزود: جهاددانشگاهی برنامه کاربردی و مدونی برای تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان دارویی منطقه مغان دارد که با همراهی مسئولان این امر بزودی عملیاتی خواهد شد.

اوچی اردبیلی ادامه داد: مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل با بهره‌گیری از پتانسیل‌ پژوهشگران و فعالان این عرصه به دنبال توسعه و تجاری سازی فرآورده‌های گیاهان دارویی منطقه است.

وی اظهار کرد: در تلاش هستیم با حمایت‌های لازم از پژوهشگران، ایده‌های فناورانه را به محصول و خدمات تبدیل و زمینه مساعد را برای ارائه محصولات و توانمندی آنها فراهم کنیم.

رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه برای برندسازی گیاهان دارویی اندومیک استان تلاش می‌کنیم، اضافه کرد: هدف از برندسازی، تکمیل زنجیره ایجاد ارزش‌افزوده تا تولید دارو از گیاه دارویی است و در حال حاضر برای کمک به این امر، آزمایشگاه‌های تخصصی در جهاددانشگاهیی اردبیل راه‌اندازی شده است.

 

text to speech icon

نظر شما :