به همت انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛

کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» منتشر شد

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۸۳۶۸ فرهنگی تاپ خبر معرفی کتاب‌های منتشر شده
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به همت انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل منتشر شد.
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» منتشر شد

کتاب مذکور می‌تواند به عنوان منبع درسی مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد.

کتاب گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی در 20 فصل و 256 صفحه، به تفصیل به تکنولوژی گوشت، انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و شیلات پرداخته شده و به قیمت 48 هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها قابل تهیه است.

 

text to speech icon

( ۲ )

نظر شما :