رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل:
بازنگری طرح جامع گردشگری استان به توسعه صنعت توریسم و ایجاد فرصتهای اقتصادی میانجامد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی در جلسه هماهنگی اجرای بازنگری طرح جامع گردشگری استان که در اداره کل میراث فرهنگی استان تشکیل شد، اضافه کرد: این بازنگری به توسعه صنعت توریسم و ایجاد فرصتهای اقتصادی جدید در استان خواهد انجامید.
وی خاطرنشان کرد: تدوین راهبردهای کلان توسعه گردشگری استان و برنامهریزی ساختاری - عملیاتی ناشی از تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف طرح جامع گردشگری استان در بازنگری آن، سبب رونق گردشگری و پویایی اقتصاد خواهد شد.
عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود در جهاددانشگاهی اردبیل در زمینه گیاهان دارویی و کشاورزی میتوان از این ظرفیت برای توسعه گردشگری استان بویژه گردشگری کشاورزی و سلامت و اکوتوریسم استفاده کرد.
اوچی اردبیلی تصریح کرد: اجرای طرحهای مختلف علمی و تحقیقاتی در جهاددانشگاهی و تعامل و همکاری آن با سایر نهادها می تواند در ایجاد نگاه سیستمی به موضوع و ارتباط بین بخشی جهت توسعه متعادل و متوازن گردشگری استان موثر واقع شود.
در این جلسه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از بهرهگیری از ظرفیتهای استان اردبیل برای رونق بخش گردشگری خبر داد و گفت: در بازنگری طرح جامع گردشگری استان تمام قابلیتهای موجود مورد توجه قرار خواهد گرفت.
نادر فلاحی با بیان اینکه برای توسعه صنعت گردشگری در استان نیازمند بازنگری در طرح جامع گردشگری هستیم، افزود: با توجه با پتانسیلهای موجود، بازنگری طرح جامع گردشگری استان به جهاددانشگاهی اردبیل واگذار شد.
وی با اشاره به اینکه با بازنگری این طرح و شناسایی فرصتهای گردشگری میتوانیم در راستای رفع مشکلات در این حوزه گام برداریم، تصریح کرد: تمامی قابلیتهای موجود در استان در حوزههای مختلف فرهنگی، سلامت، تاریخی، طبیعی، گردشگری مجازی، ورزشی، غذا، آیینهای عزاداری که شهرت جهانی دارد و... باید در بازنگری این طرح مورد توجه قرار گیرد.
- در بازنگری طرح جامع گردشگری باید به دستورالعملهای آموزش گردشگری توجه شود
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بر معرفی ظرفیتهای گردشگری استان به سرمایهگذاران تاکید و اضافه کرد: در حال حاضر برخی سرمایهگذاران مشتاق به فعالیت در استان هستند اما نمیدانند در چه زمینههایی میتوانند سرمایهگذاری کنند.
فلاحی با بیان اینکه برخی ظرفیتهای استان در راستای رونق گردشگری اردبیل مغفول مانده است، تصریح کرد: نقاط ضعف سرمایهگذاری در بخش گردشگری اردبیل احصا و شناسایی شده است و درصدد هستیم به طور ریشهای مشکلات این حوزه را حل کنیم.
وی با اشاره به اینکه در بازنگری طرح جامع گردشگری استان باید به تهیه دستورالعملهای آموزش گردشگری در بخشهای مختلف آن توجه ویژهای شود، اظهار داشت: با طرحهای عملیاتی مناسب باید در جهت جذب هر چه بیشتر گردشگران به استان و جلب رضایت آنها با رفع مشکلات موجود تلاش کنیم.
- در بازنگری طرح جامع گردشگری استان، برنامههای توسعه گردشگری استان طراحی شود
مدیر پروژه بازنگری طرح جامع گردشگری استان نیز در این جلسه گفت: در مرحله اول باید آسیب شناسی در حوزه گردشگری استان انجام گیرد و در ادامه، ظرفیتسنجیهای جدید و برنامههای توسعه گردشگری استان طراحی شود.
محمدتقی رهنمایی، بر لزوم توجه به تجربیات جهانی و دریافت ایدههای نوین در حوزه گردشگری تاکید و تصریح کرد: در بازنگری طرح جامع گردشگری استان باید به وضعیت موجود گردشگری در سال تهیه آن در سال 1378، وضعیت حال گردشگری استان، تغییراتی که در بخشهای مختلف گردشگری استان اتفاق افتاده و اینکه برای آینده چه تحولاتی را باید ایجاد کنیم، توجه شود.
وی افزود: انتظار میرود با اهمیتی که این موضوع برای استان و دستگاههای اجرایی و نظارتی به ویژه استانداری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان دارد و هماهنگی های لازم و کافی و ظرفیت موجود در بدنه پژوهشی جهاددانشگاهی که از نیروهای جوان و متخصص تشکیل شده است، این طرح بتواند قدم مؤثری را در راستای توسعه متعادل و متوازن گردشگری استان اردبیل بردارد.
نظر شما :