نتایج یک نظرسنجی نشان داد:

برنامه های روانشناسی کنترل استرس ناشی از ویروس کرونا در رسانه های جمعی ناکافی است

۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۶۸۳۲ عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد: بر اساس نتایج نظرسنجی انجام گرفته توسط جهاددانشگاهی، ۶۰ درصد مردم اردبیل برنامه های مشاورهای و روانشناسی کنترل اضطراب و استرس ناشی از شیوع ویروس کرونا در رسانه های جمعی را کم و ناکافی اعلام کردند.
برنامه های روانشناسی کنترل استرس ناشی از ویروس کرونا در رسانه های جمعی ناکافی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی با اعلام این خبر افزود: جهاددانشگاهی با توجه به نیاز روز استان، با بهره مندی از ظرفیت مرکز افکارسنجی خود به صورت خویش فرمایی اقدام به اجرای طرح افکارسنجی «بررسی نگرش مردم اردبیل در خصوص ویروس کرونا» کرد که نتایج آن نشان از آگاهی ۸۰ درصدی مردم از ویروس کرونا و راه‌های پیشگیری از آن دارند.

وی افزود: در این نظرسنجی که طی سه روز گذشته در سطح شهر اردبیل انجام گرفت ۶۷ درصد پاسخ‌دهندگان مرد و ۳۳ درصد  زن  و  سطح تحصیلات ۴۹ درصد آنان پایین‌تر از لیسانس بود ۵۸ درصد بر این باور بودند که ویروس کرونا می‌تواند سلامت جامعه را خیلی زیاد تحت تاثیر قرار دهد و همه پاسخ دهندگان تاثیر ویروس کرونا در سلامت جامعه را تایید کردند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه ۶۲ درصد مردم از عملکرد بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی استان، کادر پزشکی و پیراپزشکی در ارائه خدمات به مردم را رضایت بخش دانسته اند، بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد پاسخ‌دهندگان از ماسک، دستکش و مایع ضدعفونی برای پیشگیری  از شیوع ویروس کرونا استفاده می‌کنند اما نسبت به دسترسی به این اقلام در سطح شهر گلایه داشتند و ۶۸ درصد عدم دسترسی را علت عدم تعویض روزانه دستکش و ماسک خود اعلام کردند.

اوچی اردبیلی تصریح کرد: بر اساس نتایج این طرح ۶۸ درصد مردم از روش‌های مختلف برای پیشگیری از ویروس کرونا در محل کار خود استفاده می‌کنند و هنگام ورود به منزل دستان خود را می‌شویند و ۵۸ درصد پاسخ دهندگان برای تردد در شهر از وسیله نقلیه شخصی خود استفاده کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۴۳ درصد پاسخ دهندگان بیمارستان را اولین مکان برای مراجعه خود بعد از بروز علائم ابتلا به بیماری کرونا اعلام کرده‌اند، اظهار کرد: مراجعه به درمانگاه و مطب پزشکان را در رتبه‌های بعدی انتخاب مردم برای درمان بیماری خود عنوان کردند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل در پایان گفت: به یقین نتایج طرح‌های نظرسنجی کمک به برنامه‌ریزی‌های بعدی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خواهد نمود به همین خاطر جهاددانشگاهی در کنار سایر نهادهای استان اجرای افکارسنجی را تا بازگشت جامعه به شرایط عادی ادامه خواهد داد.

اوچی اردبیلی از تهیه نقشه فضایی توزیع ترافیک تردد در شهر اردبیل با استفاده از نرم افزار GIS در جهاددانشگاهی  خبر داد و گفت: بر اساس این نقشه مناطق بازار و امام حسین، شهرک سبلان، دروازه مشگین، خاتم‌النبیین، شریعتی، کارشناسان و محلات آرازعلی و سلمان‌آباد از مناطق پر تردد مردم است که برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا باید تدابیری برای کاهش تردد در آن‌ها اندیشیده شود.

text to speech icon

نظر شما :