برگزاری دوره آموزشی « مدیریت بهرهوری در کسب و کار» در اردبیل / تعادل مناسب بین اثربخشی و کارایی به بهرهوری میانجامد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان در حاشیه برگزاری این دوره آموزشی،گفت: دوره مذکور بر اساس تفاهمنامه همکاری بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی و به منظور توانمندسازی و توسعه کسب و کارهای تعاونی برگزار شد.
بهرنگ کوهی، مدت زمان برگزاری این دوره را هشت ساعت عنوان و تصریح کرد: در این دوره یکصد نفر فراگیر حوزه تعاون حضور داشتند که در پایان، گواهینامه معتبر پایان دوره از سوی جهاددانشگاهی برای شرکتکنندگان صادر میشود.
- فرهنگ سازمانی از عوامل تاثیرگذار بر افزایش بهرهوری است
در این دوره آموزشی، مدرس کارآفرینی با بیان اینکه نیروی انسانی جزء با ارزشترین سرمایههای کشور محسوب میشود، اظهار کرد: استفاده بهینه و کارآمد از منابع در افزایش بهرهوری نقش مهمی دارد.
مهدی حسیننژاد با اشاره به اینکه برای ارتقا بهرهوری باید هوشمندانه و با برنامهریزی در جهت تولید و استفاده از منابع عمل کرد، تصریح کرد: در موفقیت برنامهها و رونق تولید تعهد افراد از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه بهرهوری از ضرورتهای توسعه و رشد هر کشوری است، خاطرنشان کرد: هر فعالیت اقتصادی نیازمند طرح کسبوکار و برنامههای کاربردی است که در این طرح تمام جنبههای مختلف فعالیت پیش از راهاندازی مورد بررسی قرار میگیرد و میتواند در موفقیت نقش مهمی ایفا کند.
مدرس این کارگاه با بیان اینکه خلاقیت یکی از عناصر کلیدی در توسعه اقتصادی است، اضافه کرد: با افزایش ساعتکار مفید کارکنان در کشور اعم از جامعه کارگری و کارمندی میتوانیم شاهد رشد مثبت اقتصادی کشور باشیم.
حسیننژاد با بیان اینکه فرهنگ سازمانی از عوامل تاثیرگذار بر شکلگیری شخصیت افرد و افزایش بهرهوری است، خاطرنشان کرد: بکارگیری تفکر سیستمی، ایجاد نظم فکری و رفتاری را به دنبال دارد و تکرار این رویکرد منظم موجب بهبود و رشد شاخصهای اقتصادی میشود.
وی اندازهگیری، ارزیابی، برنامهریزی و بهبود را از مراحل چهارگانه بهرهوری عنوان کرد و افزود : اگر تعادل مناسب بین اثربخشی و کارایی ایجاد شود به بهرهوری خواهد انجامید.
مدرس این کارگاه با اشاره به اینکه باید تخریب خلاق و نوآوری در فعالیت و ساختارها صورت گیرد تا منابع جدیدی برای رشد در حوزههای مختلف ایجاد شود، تصریح کرد: تعیین اهداف منطقی و اولویتبندی آنها، برنامهریزی برای استفاده کامل از مجموع منابع قابل دسترس ، تعیین معیارهای عملکرد، سرمایهگذاری برای توسعه سازمان، حـذف موانـع، هماهنگی وایجاد ارتباطات، نظارت بر کیفیت و کمیت فعـالیتهـا و ایجاد فضا و جو سازمانی مناسب برای رشد و توسعه از اقدامات مدیریتی مهم برای بهبود بهرهوری است.
نظر شما :