در جلسه بررسی راههای توسعه گردشگری سلامت استان عنوان شد:
گردشگری سلامت در بیله سوار توسط جهاددانشگاهی اردبیل ساماندهی شود / جهاددانشگاهی، مشاور استان در اصلاح الگوی کشت شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، اکبر بهنامجو در این جلسه که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، فرماندار اردبیل، مسئول روابط عمومی استانداری اردبیل و رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل حضور داشتند به اهمیت مرز بیله سوار در توسعه گردشگری سلامت استان اشاره و تصریح کرد: اتباع خارجی ورودی از این مرز در وهله اول باید به مراکز درمانی استان و سپس به سایر استانها هدایت شوند که این امر با حضور موثر جهاددانشگاهی امکانپذیر است.
وی ادامه داد: حوزه گردشگری سلامت در بیله سوار بایستی توسط جهاددانشگاهی اردبیل ساماندهی شود و تمام بخشهایی که در این حوزه فعالیت دارند زیر مجموعهای از جهاددانشگاهی باشند و با توجه به برنامه ریزی مدون جهاددانشگاهی استان اردبیل و امکانات، توانمندی و استعداد هر بخش، کارهای لازم بین آنها تقسیم شود تا به درستی این امر اجرایی شود.
استاندار اردبیل افزود: فرمانداری بیلهسوار باید ضمن در اختیار قرار دادن فضای مناسبی در گمرک بیلهسوار به جهاددانشگاهی جهت هدایت اتباع خارجی، امکان ایجاد میزکاری برای این نهاد ایجاد کند تا هم جلوه خوبی داشته باشد و هم بتواند موثرتر عمل کند.
بهنامجو، ایجاد مجتمع سلامت در اردبیل را از طرحهای خوب جهاددانشگاهی استان در این راستا عنوان و تصریح کرد: تا زمان ایجاد مجتمع سلامت که هزینه و زمانبر است این نهاد میتواند در کوتاه مدت خدمات خود را در بیمارستانهای استان ارائه دهد که به یقین این امر هم افزایی را به دنبال خواهد داشت.
- انسجام فعالیتها، سهمیه استان از طرح های ملی و اثربخشی آنها را افزایش میدهد
وی با بیان اینکه انسجام در انجام برنامههای توسعهای استان نتایج مثبتی خواهد داشت، گفت: اگر در انجام فعالیتهای استانی دستگاههای اجرایی به صورت منسجم عمل کنند قطعا سهمیههای استان اردبیل از طرحهای ملی و اثربخشی و توان افزایی آنها در استان بیشتر خواهد شد.
استاندار اردبیل بررسی اثربخشی اجرای طرح های توسعهای استان را خواستار شد و افزود: جهاددانشگاهی در استان اردبیل فعالیتهای خوبی در حوزههای درمانی و آموزشی انجام میدهد که طرح ملی داناب و سرباز ماهر از طرحهای موثر و خوب در حوزه آموزش است.
بهنامجو اضافه کرد: متاسفانه علی رغم نقش مهم مهارتافزایی در زندگی فردی و اجتماعی و توانمندسازی نیروی انسانی، ارتقای مهارتهای شغلی و زندگی در سبد استان وجود ندارد و بایستی برنامههایی برای این امر نه تنها در سطح کشور بلکه در سبد استانها تعریف شود.
وی اجرای طرحهای مشاغل خانگی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را از دیگر طرحهای مهم در حال اجرای استان توسط جهاددانشگاهی اعلام و خاطرنشان کرد: استانداری اردبیل جامعه هدف استان را برای توانمندسازیی افراد شناسایی کرده است که جهاددانشگاهی میتواند در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که شامل دو هزار نفر است، از آن استفاده کند.
استاندار اردبیل همکاری و هماهنگیهای لازم مسئولان استانی برای اجرای طرحهای توسعهای استان را خواستار شد و یادآور شد: ارزیابی نتایج طرحهای اجرا شده ضرورت دارد چرا که این نتایج میتواند به برنامهریزی مناسب و موثر برای اجرای دورههای بعدی طرحها کمک کند.
- جهاددانشگاهی برای اصلاح الگوی کشت استان مطالعات جامعی انجام دهد
بهنامجو، کشاورزی را از دیگر بخشهای مهم برای توسعه اقتصادی استان عنوان کرد و از جهاددانشگاهی خواست در راستای اصلاح الگوی کشت استان مطالعات جامعی انجام دهد و با توجه به حوزه فعالیت خود از این به بعد به عنوان مشاور، نقش خود را در این زمینه ایفا خواهد کرد. ما هم با شناختی که از کارایی این نهاد داریم از این فعالیت جهاددانشگاهی حمایت خواهیم کرد.
بهنامجو اظهار کرد: در الگوی کشت باید تمام جوانب از جمله امکانات، آب و هوا، سیاستگذاریها و عوامل اقتصادی مدنظر قرار گیرد و بعد از بررسیهای لازم در خصوص اصلاح الگوی کشت برنامه ریزی و اقدام شود.
نظر شما :