در نشست خبری رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل عنوان شد:
خروجی تمام فعالیتهای جهاددانشگاهی، تحقق عملی رونق تولید است/ بهرهمندی بیش از ده هزار نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی در استان اردبیل
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی شنبه 19 مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک 16 مرداد، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی و 17 مرداد، روز خبرنگار گفت: اصحاب قلم و رسانه با انعکاس فعالیتها، کمک شایانی به پیشبرد اهداف این نهاد کردهاند که بر خود وظیفه میدانم ضمن تبریک این دو مناسبت، به نمایندگی از خانواده بزرگ جهاددانشگاهی استان، از همکاری اهالی رسانه و خبر با این واحد، صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم:
مهران اوچی اردبیلی جهادانشگاهی استان اردبیل افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب سعی دارد در کنار فعالیتهای خود و به عنوان پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاهی، همدلی بیشتری بین بخشهای مختلف استان جهت دستیابی به توسعه پایدار ایجاد نماید.
وی خروجی تمام فعالیتهای جهاددانشگاهی را تحقق عملی رونق تولید عنوان و اظهار کرد: اگر قصد داریم جهاددانشگاهی را زنده نگه داریم، نباید از فرهنگ جهادی فاصله بگیریم و لازمه این اتفاق حفظ روحیه جهادی در افراد و در سطح سازمان، جذب و تربیت نیروهای جوان و مؤمن، انقلابی، توانمند، کاربلد و کارآمد است.
- انعقاد ۲۳ قرارداد آموزشی با دستگاههای اجرایی استان
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه در دو سال اخیر برگزاری دورههای مهارتی و تخصصافزا در اولویت خدمات آموزشی این نهاد قرار گرفته است، یادآور شد: در دو سال گذشته با راهاندازی سه مرکز آموزشی، تعداد مراکز آموزش کوتاهمدت جهاددانشگاهی در استان به پنج مرکز افزایش یافته که سه مرکز در مرکز استان و دو مرکز در شهرستانهای گرمی و پارسآباد فعالیت دارد.
اوچی اردبیلی از بهرهمندی بیش از ده هزار نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی در سطح استان در سال گذشته خبر داد و افزود: این نهاد که رسالت اصلی آن مهارتافزایی و توانمندسازی است در کنار سایر نهادهای آموزشی استان، در حوزه آموزش کارکنان دولت نیز فعالیت دارد.
وی از انعقاد ۲۳ قرارداد آموزشی با دستگاههای اجرایی استان برای ارائه خدمات آموزشی در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: به دنبال واگذاری برگزاری آزمونهای استخدامی کشور به جهاددانشگاهی در دو سال اخیر، اسفندماه این واحد برای اولین بار آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی کشور را در دو شهرستان اردبیل و پارسآباد برگزار کرد و ۱۸ مرداد جاری آزمون مشاغل آتشنشانی را برگزار خواهد کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل یادآور شد: در سال گذشته و سالجاری اجرای طرح سه جانبه سرباز ماهر جهت آموزش یکصد هزار نفر پرسنل نیروهای مسلح، طرح ملی دانشآموزی نجات آب(داناب) و طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده به جهاددانشگاهی استان واگذار شده است که این حسن اعتماد برای این نهاد در سطح کشور و استان افتخارآفرین است.
اوچی اردبیلی به فعالیتهای مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل اشاره و تصریح کرد: در نیمسال اول سالجاری این مرکز در ۱۲ کد رشته و برای اولین بار در رشته باغبانی با گرایش گیاهان دارویی و معطر دانشجو پذیرش خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در سه سال اخیر این مرکز تعداد دانشجویان خود را حفظ کرده است، ادامه داد: در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی با یک هزار و دویست و ۵۰ مترمربع فضای فیزیکی، کلاس و سایتهای کامپیوتری مجهز، بهرهگیری از کلاسهای مجهز و ارائه تسهیلات به دانشجویان خدمات آموزشی ارائه میکند.
- کارگاه نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری تا پایان سال ۱۳۹۸ ایجاد میشود
عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل به واگذاری انجام ۲۷ طرح مطالعاتی و تحقیقاتی در سال ۱۳۹۷ به جهاددانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر جهاددانشگاهی استان اردبیل در دو زمینه پژوهشی بهداشت باروری و تهیه نهال شناسنامهدار فندق فعالیت دارد که به یقین فعالیت در زمینه بهداشت باروری با در نظر گرفتن مزیت نسبی و خلاقیت های موجود، به پویایی مرکز درمان ناباروری قفقاز خواهد انجامید.
اوچی اردبیلی گفت: یکی دیگر از ظرفیتهای استان اردبیل، توسعه گردشگری سلامت است که در این راستا کارگروه سلامت در استان تشکیل و دبیری این کارگروه به جهاددانشگاهی استان محول شده است.
وی تشکیل کارگروه گردشگری سلامت استان را گام مهمی برای توسعه منطقه عنوان و تصریح کرد: با فعالیت این کارگروه و با وجود ظرفیتهای طبیعی، آبگرمهای معدنی، زیرساختهای درمانی و قابلیتهای پزشکی مناسب در استان به یقین در آینده نزدیک صنعت گردشگری سلامت، حرفی برای گفتن خواهد داشت.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: طرح توسعه گردشگری سلامت استان در دو فاز تهیه شده است که در فاز اول این طرح اتباع آذری که به قصد سلامت از مرز بیلهسوار وارد استان میشوند ساماندهی خواهند شد.
اوچی اردبیلی اضافه کرد: طبق اطلاعات به دست آمده از حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر اتباع جمهوری آذربایجانی ورودی به استان اردبیل، حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد با هدف درمان وارد استان میشوند.
وی از تهیه اپلیکیشن معرفی مراکز درمانی استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: این فاز اول طرح گردشگری سلامت است و در فاز دوم پذیرش و هدایت بیماران از داخل کشور جمهوری آذربایجان به سمت مراکز درمانی استان اردبیل انجام میگیرد.
عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل مرکز درمان ناباروری را یکی از مراکز مجهز شمالغرب کشور عنوان کرد و ادامه داد: در دو سال اخیر اقدامات مناسبی برای تجهیز مرکز درمان ناباروری قفقاز انجام گرفته و برخی از کمبودهای تجهیزاتی در این حوزه برطرف شده است.
اوچی اردبیلی از موفقیتآمیز بودن درمان بیش از یک هزار و دویست نفر در مرکز درمان ناباروری قفقاز خبر داد و یادآور شد: برای توسعه فعالیتهای سلامت باروری و جذب گردشگران خارجی و درصدد ایجاد مجتمع سلامت (Health Tourism) هستیم تا حضور خود را در این زمینه پررنگتر کنیم.
وی ایجاد پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری با ظرفیت یک هزار و 500 تن را از دیگر برنامههای اولویتدار این نهاد در استان اعلام و خاطرنشان کرد: در استان اردبیل ۷۵۰ هزار تن سیبزمینی تولید میشود که ۲۵۰ هزار تن آن درجه ۳ و غیرقابل استفاده است که میتوان از آن برای تولید نشانسته پلیمری که در صنعت حفاری نفت کاربرد دارد و در حال حاضر کاملا وارداتی است، استفاده کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل افزود: در تلاش هستیم تا کارگاه نیمه صنعتی در حد پایلوت را تا پایان سال ۱۳۹۸ ایجاد کنیم و در سال ۱۳۹۹ و در صورت حمایت مسئولان استان و جهاددانشگاهی کشور، احداث واحد صنعتی نشاسته پلیمری را آغاز کنیم.
- استقرار 15 شرکت و یک هسته فناور با ۳۴ ایده فناورانه در مرکز رشد گیاهان دارویی
اوچی اردبیلی، وی از استقرار 15 شرکت و یک هسته فناور با ۳۴ ایده فناورانه در مرکز رشد گیاهان دارویی خبر داد و اظهار کرد: در سال 1397 دو شرکت دانش بنیان شد و چهار شرکت نیز در حال ارزیابی برای دانش بنیان شدن هستند و سعی داریم این شرکتها را بعد از دانش بنیان شدن به سمت پارک علم و فناوری سوق دهیم.
وی به اخذ مجوز تولید برای دو محصول جدید از وزارت بهداشت اشاره کرد و تصریح کرد: در سال گذشته در مرکز رشد گیاهان دارویی ۲۶ رویداد کارآفرینی برگزار شده و فناوران این مرکز در بیست نمایشگاه ملی و استانی برای ارائه دستاوردهای خود حضور یافتهاند.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل تولید ۳۵ مقاله و ثبت 10 اختراع را از دیگر فعالیتهای این مرکز عنوان کرد و گفت: مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل با مجوز اخذ شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سعی دارد یک ایده را در یک بازه زمانی تعریف شده در چارچوب مراکز رشد به محصول فناورانه تبدیل کند.
اوچی اردبیلی از اخذ مجوز برای تجاریسازی یک محصول مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: مرحله گذر از ایده به پدیده سه سال طول میکشد و تجاریسازی آن نیز نیاز به مشارکت سرمایهگذاران دارد به همین خاطر ما در حال مذاکره برای تجاریسازی داروی دامپرلی برای درمان سینوزیت هستیم که امیدواریم این امر به زودی محقق شود.
وی افزود: تلاش داریم تا پایان سال ۱۳۹۸ برای دو محصول دیگر این مرکز هم مجوزهای تجاریسازی را اخذ کنیم.
- برگزاری ۶۴ برنامه فرهنگی در سطح استان اردبیل
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه جهاددانشگاهی در سال ۱۳۵۹ با فرمان حضرت امام خمینی(ره) با رسالت فرهنگی تشکیل شد و فلسفه وجودی آن بعد از تشکیل شورای انقلاب فرهنگی، مشارکت در مدیریت دانشگاهها بود، گفت: تمام فعالیتهای جهاددانشگاهی استان اردبیل در راستای این رسالت فرهنگی انجام میگیرد.
اوچی اردبیلی با بیان اینکه جهاددانشگاهی با گسترش فعالیتهای خود به دنبال ارتقاء سطح فرهنگی جامعه است، اظهار کرد: در حال حاضر خبرگزاریهای بینالمللی قرآن(ایکنا) و دانشجویان ایران(ایسنا)، مراکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، انتشارات، فرهنگی- گردشگری دانشجویان ایران(ایستا) و سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در راستای خدمت به توسعه فرهنگی استان فعالیت میکنند.
وی از اجرای چهار طرح نظرسنجی توسط مرکز افکارسنجی در سالجاری خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته ۶۴ برنامه فرهنگی در سطح استان اردبیل اجرا شده است.
اوچی اردبیلی اضافه کرد: جهاددانشگاهی در کنار وظایف محوله و بر اساس توصیههای نماینده محترم ولی فقیه در استان در فعالیتهای قرآنی نیز ورود کرده است و برنامههایی در این زمینه در دست اقدام دارد.
نظر شما :